AUTOCAD OSNOVE PDF

Osnove AutoCAD-a [Sasa Ilic] on *FREE* shipping on qualifying offers. Portal će se baviti temama vezanim za AutoCAD i ostalim strojarski orijentiranim programima. Na osnovi tega izdela program AUTOCAD samodejno popise del za določen objekt na osnovi izdelane risbe ter na osnovi podatkov iz teh.

Author: Tygozilkree Naran
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 2 December 2005
Pages: 278
PDF File Size: 18.48 Mb
ePub File Size: 4.64 Mb
ISBN: 325-9-96636-721-8
Downloads: 21648
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezshura

AutoCAD sam ucila na kursu, mada mi je kao i vecini dosta pomagao i ovaj link http: AmazonGlobal Ship Orders Internationally. Malo je u pocetku bilo tesko, ali kada sam shvatio logiku programa, sve je postalo mnogo mnogo lakse.

AUTOCAD MECHANICAL TOOLSET

Create and save custom content. Need another way to download? Explore the Home Gift Guide.

Get more tips for successful downloading Just need to view a file? Ima osnovs tutorijala za 2d i 3d programe, koji nama veoma koriste photoshop, illustrator, 3d max, autocad, arhicad, i mnogi drugi.

CAAD 03 – Resursi za ucenje AutoCAD-a

Te opcije tj alate u CAD-u sam najcesce koristio u dosadasnjem crtanju. I jedan od radova: Greskom sam postavila preveliku sliku, pokusala sam, ali nisam uspela da je skinem post. Produce accurate drawings with standard components. All fields are required unless noted.

  CNB WCL-21S PDF

Get more tips for successful downloading. Izdvojio sam presek kuce koji sam radio u srednjoj skoli.

Sve sto znam u autocad-u sto je dovoljno da se nacrta jednostavna osnova sam naucila sa klipova sa youtube-a tako da smatram da je ovo jedan od najboljih i najsigurnijih izvora za ucenje. Prilazem sliku rendera vjezbe iz prirucnika,a uskoro cu okaciti i link za prirucnik,koji trenutno nisam u mogucnosti da pronadjem. Prilazem osnovu stana koju sam radila na pocetku drugog semestra. Na ovom linku se moze naci opis svih komandi, za crtanje linija, krugova, elipsi Na atocad se nalazi takodje moj primer osnove,radjen u AutoCad-u,takodje za potrebe projektovanja.

When complete, locate the file on your computer. Talk to a sales representative Moze jako da pomogne oko shvatanja sustine programa, i jako je korisno kada je u pitanju samoucenje, koji je po meni najbolji vid obuke u nekoj struci. Pomocu ovog linka uspela sam da bolje i brze savladam Cad. Posto nije na cd-u imamo mogucnost odabira teme koju zelimo da obradimo. Custom content library and publishing.

Run the install to start your trial.

A sto se izvora tice primenjeno znanje sam saznao iz knjige: Konkretno ovaj link objasnjava kakve sve opcije mogu imati layer-i i kako ih mozemo razlikovati. Ovo je jedna od osnova koju sam radila u autoCAD-u: Autocad sam ucila i jos uvek ucim preko LYNDA tutoriala koje sam prebacila od drugarice, medjutimmislim da se mogu naci i na njihovom sajtu koji glasi http: Get to Know Us.

  HAAPSALU SHAWL PDF

Ovo je format x,nadam se da to nije problem. Support for international drafting standards.

Predavanje o “AUTOCAD” standardih in novem “BIM” projektiranju.

Konkretno na ovom linku su objasnjene primarne funkcije Auto Cad-a ,koji je po meni dosta laksi,uredjeniji,i jednostavniji za koriscenje od drugih verzija. Preko osnkve se mogu savladati osnovne stvari, nije los za pocetnike. Zavisno od tutorijala, postoje razne vrste pomoci, od pismenog lsnove koraka, do video zapisa na YouTube-u. Funkcija svake alatke i razlicite komande su detaljno objasnjene, sto je od velike pomoci onima koji se prvi put susrecu sa ovim programom Cudi me da niko nije okacio linkove sa youtube-a evo ovaj je npr bas pocetnicki: